Veel gestelde vragen

  • Wat is De Persberichten Service?

   Een gemakkelijke en voordelige service voor het controleren, schrijven en versturen van persberichten naar relevante media. De persberichten Service maakt het versturen van persberichten betaalbaar, toegankelijk en effectief.

  • Voor wie is De Persberichten Service?

   De Persberichten Service is er voor iedere organisatie die media-aandacht verdient en de publiciteit wil opzoeken.

  • Hoe snel kan ik aan de slag met De Persberichten Service?

   Je kunt gelijk starten met De Persberichten Service. Nadat je hebt gekozen voor een optie, krijg je de mogelijkheid om input voor het schrijven van een persbericht of een zelf geschreven persbericht aan te leveren. De doorlooptijd tot aan het versturen van het persbericht zal maximaal vijf werkdagen zijn, afhankelijk van de meest geschikte timing voor het versturen van het bericht. Daarbij houden we rekening met feestdagen en vakantieperioden.

  • Wat krijg ik allemaal bij jullie service?

   Dat is afhankelijk van de optie die je kiest. Kies je voor de optie ‘controleren en versturen’, dan wordt het aangeleverde persbericht gecontroleerd. Kies je voor de optie ‘schrijven en versturen’ dan wordt de aangeleverde input door ons verwerkt tot een nieuwswaardig persbericht. We zullen bij alle opties advies geven en eerlijk zijn als we de kans te klein achten dat het bericht wordt overgenomen door de media. Bij beide opties wordt het bericht verstuurd naar relevante media. Ten slotte kun je aanvullend kiezen om een overzicht van de publiciteit te ontvangen met bereikcijfers,  advertentiewaardes en publiciteitswaarden.

  • Waarom moet ik eerst betalen?

   Op deze manier zorgen we ervoor dat de kosten direct duidelijk zijn voordat wij beginnen met het opstellen van een persbericht. Wij willen zo transparant mogelijk zijn in het communiceren van onze tarieven. Die zijn dan ook op onze website direct terug te vinden.

  • Kunnen jullie ook meer doen dan een persbericht versturen?

   Ja zeker. Kies voor de derde optie ‘campagne op maat’ en een adviseur van De Bruijn PR neemt binnen 48 uur contact met je op om een PR campagne op maat te maken. Ook voor het maken van content en het uitvoeren van social media werkzaamheden kun je bij ons terecht. 

  • Hoe veilig is De Persberichten Service?

   Communicatie vindt plaats via een beveiligde verbinding. Je kunt er vanuit gaan dat De Persberichten Service de privacy van je organisatie respecteert en discreet omgaat met informatie die je deelt. Alle informatie die je invult, blijft bewaard achter een login met een wachtwoord dat je zelf kunt aanmaken.

  • Kunnen jullie media aandacht garanderen?

   We bieden geen garanties voor free publicity. We doen ons uiterste best om jouw organisatie in de media te krijgen, maar zullen altijd eerlijk zijn als we die kans klein achten. We zullen je daarom altijd adviseren over de meest nieuwswaardige invalshoek en de beste timing van een persbericht.

  • Kan ik jullie bellen?

   Je kunt ons altijd bellen voor advies en al je vragen! We zijn bereikbaar op 020-2440075.

  • Kan ik jullie mailen?

   Je kunt ons ook altijd mailen! We zijn bereikbaar op redactie@depersberichtenservice.nl 

  • Ik wil graag een persbericht naar het buitenland versturen. Hebben jullie ook contacten met media in andere landen?

   De Persberichten Service heeft geen buitenlandse media in haar verzendsysteem. Het Nederlandse medialandschap hebben we daarentegen heel goed in kaart. We bieden daarom geen ondersteuning bij internationale PR. We adviseren in dat geval om samen te werken met lokale pr bureaus in de landen waar je publiciteit wil genereren. De Persberichten Service kan je wel adviseren over PR bureaus in omringende landen zoals België, Duitsland en Groot-Brittannië.

    

  • Kan ik De Persberichten Service ook achteraf betalen?

   Wij werken met een betaling vooraf via Buckaroo. Op deze manier zorgen we ervoor dat de kosten direct duidelijk zijn voordat wij beginnen met onze werkzaamheden.

  • Kan ik een factuur van mijn betaling ontvangen?

   We sturen altijd een factuur van de betaling voor je eigen administratie.

  De Persberichten Service
  Powered by De Bruijn PR

  Disketteweg 14
  1033 NW Amsterdam
  T 020 - 244 0075
  E redactie@depersberichtenservice.nl 

  Veilig betalen

  © 2023 Alle rechten voorbehouden