Over De Persberichten Service

  Heb je nieuws over jouw organisatie dat je graag wil delen met relevante journalisten of belangrijke vaktitels? Weet je niet hoe je dat moet aanpakken of heb je die expertise niet in huis? De Persberichten Service biedt uitkomst en kan jouw organisatie helpen met het maken en versturen van een persbericht. 

  Dus heb je nieuws over nieuwe producten, nieuwe vestigingen, successen van je bedrijf, een nieuwe medewerker in dienst of een bijzonder MVO beleid? De Persberichten Service biedt een gemakkelijke en voordelige service voor het controleren, schrijven en versturen van persberichten naar relevante media. We maken PR zo betaalbaar, toegankelijk en effectief. Bedrijven in Nederland krijgen op deze manier de media aandacht die ze verdienen. 

  Door onze jarenlange ervaring in het PR vak weten we precies hoe en welke journalisten we kunnen benaderen voor een bepaald onderwerp. We werken voor het versturen van persberichten met een professionele tool. Naast ons eigen netwerk van mediatitels, hebben we met deze professionele tool toegang tot een grote database van journalisten en bloggers. Een overzicht van de uiteindelijke publiciteit maken we met behulp van ons compleet ingerichte monitoringsysteem.

  De Persberichten Service is een dienst van het PR bureau De Bruijn PRHet idee voor de online service komt van Marianne de Bruijn, eigenaar van De Bruijn PR. Zij merkte dat organisaties geregeld nieuws hebben dat ze wel willen delen met media, maar de expertise of mankracht missen om dit op een effectieve manier te doen: “We hopen met De Persberichten Service ook bedrijven die geen enkele ervaring hebben met PR te enthousiasmeren om het versturen van een persbericht een keer uit te proberen. Zij kunnen op een laagdrempelige manier kennismaken met een belangrijk onderdeel van PR. We maken het voor iedereen betaalbaar, toegankelijk, makkelijk en snel om nieuws over je organisatie, klein of groot, te verspreiden en de resultaten hiervan te zien."

   

  De Persberichten Service
  Powered by De Bruijn PR

  Disketteweg 14
  1033 NW Amsterdam
  T 020 - 244 0075
  E redactie@depersberichtenservice.nl 

  Veilig betalen

  © 2023 Alle rechten voorbehouden