Vertixo lanceert gratis encrypted video conference tool

Naar aanleiding van het coronavirus heeft Vertixo een gratis video conference tool voor iedereen beschikbaar gesteld. Het IT-bedrijf uit Arnhem heeft De Persberichten Service ingeschakeld om een grote doelgroep te bereiken voor hun tool.

Tijdens het begin van de corona crisis nam de vraag naar video-vergader toepassingen exponentieel toe. Daarnaast kwamen er veel berichten naar buiten dat bestaande toepassingen niet veilig zouden zijn. Om die reden heeft Vertixo in eerste instantie voor hun eigen eindgebruikers een tool online gebracht: Vidconf. Ze kwamen er al snel achter dat de vraag naar dergelijke oplossingen groot was. Al snel besloten zij de tool voor een groter publiek belangeloos aan te bieden.

 

Kiezen voor De Persberichten Service

We vroegen aan Tom Brautigam waar hij in eerste instantie tegen aan liep: “Het was voor ons lastig om het grotere publiek te bereiken. Om die reden hebben we de hulp en expertise gezocht van De Persberichten Service.” Hij vervolgt: “De samenwerking verliep goed. Er was sprake van korte lijnen en een helder resultaat.”

Publiciteit

“De Persberichten Service heeft ons geholpen om zo het bereik van onze gratis tool te vergroten. Uiteindelijk zijn er meerdere publicaties op meerdere media-platformen geplaatst. Hierdoor groeide het verkeer en waren we in de mogelijkheid een groter publiek te bereiken”. 

De Persberichten Service
Powered by De Bruijn PR

Disketteweg 14
1033 NW Amsterdam
T 020 - 244 0075
E redactie@depersberichtenservice.nl 

Veilig betalen

© 2023 Alle rechten voorbehouden