Publiciteit voor lancering webshop in witgoed en elektronica

De jonge ondernemers Rogier van Witzenburg (28) en Leon de Vries (27) starten met een nieuw initiatief in de markt van webshops: Beryl Media. Beryl Media is een van de eerste webshops in Nederland die producten verkoopt op basis van afbetaling zonder de hoge rentes.

Leon licht zijn keuze voor publiciteit via De Persberichten Service toe: “Wij denken dat het een mooi moment is om onze aanwezigheid kenbaar te maken en meer betrouwbaarheid te genereren door naamsbekendheid. We willen de pers bereiken om onze naamsbekendheid te vergroten. Bovendien wilden we aantonen dat we een groeiende professionele partij zijn. Wij zijn op zoek gegaan naar een partij die ons daarbij kon ondersteunen. Via iemand van de Universiteit van Amsterdam kregen wij De Persberichten Service door.”

Leon over de verkregen publiciteit: “Ik had geen concrete verwachtingen, omdat dit voor ons volledig nieuw was. Maar ik kan wel zeggen dat ik tevreden ben met het resultaat! Wij staan op verschillende nieuwswebsites, zoals bijvoorbeeld Emerce, Twinkle en Productnieuws. Verder hebben we ook een interview bij BNR Nieuwsradio gehad.

De Persberichten Service
Powered by De Bruijn PR

Disketteweg 14
1033 NW Amsterdam
T 020 - 244 0075
E redactie@depersberichtenservice.nl 

Veilig betalen

© 2023 Alle rechten voorbehouden