Handchirurgen waarschuwen: pas op met klussen in quarantaine

De Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie schakelde De Persberichten Service in om via de media Nederlanders te waarschuwen voor klusongelukken in quarantaine.

Vanaf het vroege voorjaar tot in de nazomer wordt er doorgaans veel geklust in en om het huis. Een logisch gevolg hiervan is een toename van het aantal patiënten met handletsels op de afdeling Spoedeisende Hulp in Nederland in deze periode. De Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVvH) waarschuwt voor een mogelijke toename van het aantal handletsels in deze kritieke periode en roept op om extra voorzichtig te zijn met klussen.

De mogelijke toename van handletsels is wegens het coronavirus heel moeilijk op te vangen in de Nederlandse ziekenhuizen. De vereniging verwacht een toename doordat het mooie weer, het thuiswerken en de bouwmarkten die nog open zijn, veel mensen ertoe zetten om te gaan klussen in quarantaine.

 

 

Massamediale aandacht voor bericht

Het bericht van de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgen is door landelijke en regionale media bijzonder goed opgepakt. Het persbericht werd overgenomen door alle belangrijke nieuwstitels zoals bijvoorbeeld: LINDA, De Telegraaf, het Algemeen Dagblad en alle regionale kranten van De Persgroep, zoals het Brabants Dagblad, Provinciale Zeeuwse Courant en Tubantia. Maar ook op tv werd er aandacht besteed aan het onderwerp. De woordvoerder van de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgen vertelde in een uitzending van Editie NL over klussen en de gevaren van handletsel.

Naast de mainstream media hebben ook lifestyle titels zoals: JFK MEN, Top Gear Magazine en 50plus het bericht gedeeld met hun lezers. De waarschuwing bereikte op deze manier veel Nederlandse huishoudens, waardoor we verwachten dat meer mensen voorzichtiger te werk zijn gegaan met klussen tijdens quarantaine.

Ook alle belangrijke media bereiken met jouw bericht? Neem contact met ons op!

De Persberichten Service
Powered by De Bruijn PR

Disketteweg 14
1033 NW Amsterdam
T 020 - 244 0075
E redactie@depersberichtenservice.nl 

Veilig betalen

© 2023 Alle rechten voorbehouden